Thursday, March 10, 2016

* Hon-Maguro (Blue fin tuna) steak We use fresh chu-toro for this dish. 本鮪ステーキ 新鮮な中トロを使用しております。 #kaiseki #cuisine #kitaohji #wagyu #wagyubeef #tempura #sashimi #salad #course #udon #dessert #japanesefood #instafood #foodpic #foodporn #japanesecuisine #authenticjapanesecuisine #dinner #yum #yummy #thonglor #bangkok #sukhumvit #อาหารญี่ปุ่น


* Hon-Maguro (Blue fin tuna) steak We use fresh chu-toro for this dish. 本鮪ステーキ 新鮮な中トロを使用しております。 #kaiseki #cuisine #kitaohji #wagyu #wagyubeef #tempura #sashimi #salad #course #udon #dessert #japanesefood #instafood #foodpic #foodporn #japanesecuisine #authenticjapanesecuisine #dinner #yum #yummy #thonglor #bangkok #sukhumvit #อาหารญี่ปุ่น by kitaohji_thailand via http://ift.tt/21lC9Yv

No comments:

Post a Comment