Wednesday, March 30, 2016

🌸🌸 SAKURA FESTIVAL 2016🌸🌸 29 Mar - 10 Apr @kitaohji_thailand 🌸Sakura Course🌸 3500thb Wagyu Beef Hoba grill course 1.前 菜 春の前菜盛り合わせ 2.お造り 桜鯛と鮮魚のお造り 3.焼き物 黒毛和牛朴葉焼き 4.小 鉢 玉子豆腐 蟹 桜 蕨 5.揚げ物 海老桜色揚、鱚香揚、南瓜利休揚 6.お食事 桜蕎麦 7.水菓子 本日のおすすめデザート . 1.Assortment of Seasonal appetizers 2.Sakura bream and fresh fish Sashimi 3.Hoba-grilled Wagyu Beef served with original miso 4.Steamed Sea bream and Sakura mochi 5.Sakura-fried shrimp and fried Sand borer 6.Cold Sakura-Soba 7.Today’s special dessert . #kaiseki #cuisine #kitaohji #sakura #cherrybloosom #sakura2016 #sakurasoba #wagyubeef #wagyu #和牛 #黒毛和牛 #japanesefood #instafood #foodpic #foodporn #japanesecuisine #authenticjapanesecuisine #dinner #yum #yummy #thonglor #bangkok #sukhumvit #อาหารญี่ปุ่น #อร่


🌸🌸 SAKURA FESTIVAL 2016🌸🌸 29 Mar - 10 Apr @kitaohji_thailand 🌸Sakura Course🌸 3500thb Wagyu Beef Hoba grill course 1.前 菜 春の前菜盛り合わせ 2.お造り 桜鯛と鮮魚のお造り 3.焼き物 黒毛和牛朴葉焼き 4.小 鉢 玉子豆腐 蟹 桜 蕨 5.揚げ物 海老桜色揚、鱚香揚、南瓜利休揚 6.お食事 桜蕎麦 7.水菓子 本日のおすすめデザート . 1.Assortment of Seasonal appetizers 2.Sakura bream and fresh fish Sashimi 3.Hoba-grilled Wagyu Beef served with original miso 4.Steamed Sea bream and Sakura mochi 5.Sakura-fried shrimp and fried Sand borer 6.Cold Sakura-Soba 7.Today’s special dessert . #kaiseki #cuisine #kitaohji #sakura #cherrybloosom #sakura2016 #sakurasoba #wagyubeef #wagyu #和牛 #黒毛和牛 #japanesefood #instafood #foodpic #foodporn #japanesecuisine #authenticjapanesecuisine #dinner #yum #yummy #thonglor #bangkok #sukhumvit #อาหารญี่ปุ่น #อร่ by takashi.kitahara via http://ift.tt/1RMdSFo

No comments:

Post a Comment