Thursday, March 31, 2016

🌸🌸 SAKURA FESTIVAL 2016🌸🌸 29 Mar - 10 Apr @kitaohji_thailand 🌸Sakura Course🌸 2500thb Taraba King crab Suki Nabe course 1.前 菜 春の前菜盛り合わせ 2.お造り 桜鯛と鮮魚のお造り 3.台 物 タラバ蟹すき鍋陶板 4.小 鉢 玉子豆腐 蟹 桜 蕨 5.揚げ物 海老桜色揚、鱚香揚、南瓜利休揚 6.お食事 桜蕎麦 7.水菓子 本日のおすすめデザート . 1.Assortment of Seasonal appetizers 2.Sakura bream and fresh fish Sashimi 3.Taraba King Crab suki-nabe hot pot 4.Steamed Sea bream and Sakura mochi 5.Sakura-fried shrimp and fried Sand borer 6.Cold Sakura-Soba 7.Today’s special dessert . #kaiseki #cuisine #kitaohji #sakura #cherrybloosom #sakura2016 #sakurasoba #taraba #tarabacrab #tarabakingcrab #kingcrab #タラバ蟹 #タラバガニ #japanesefood #instafood #foodpic #foodporn #japanesecuisine #authenticjapanesecuisine #dinner #yum #yummy #thonglor #bangkok #sukhumvit #อาหารญี่ปุ่น #อร่


🌸🌸 SAKURA FESTIVAL 2016🌸🌸 29 Mar - 10 Apr @kitaohji_thailand 🌸Sakura Course🌸 2500thb Taraba King crab Suki Nabe course 1.前 菜 春の前菜盛り合わせ 2.お造り 桜鯛と鮮魚のお造り 3.台 物 タラバ蟹すき鍋陶板 4.小 鉢 玉子豆腐 蟹 桜 蕨 5.揚げ物 海老桜色揚、鱚香揚、南瓜利休揚 6.お食事 桜蕎麦 7.水菓子 本日のおすすめデザート . 1.Assortment of Seasonal appetizers 2.Sakura bream and fresh fish Sashimi 3.Taraba King Crab suki-nabe hot pot 4.Steamed Sea bream and Sakura mochi 5.Sakura-fried shrimp and fried Sand borer 6.Cold Sakura-Soba 7.Today’s special dessert . #kaiseki #cuisine #kitaohji #sakura #cherrybloosom #sakura2016 #sakurasoba #taraba #tarabacrab #tarabakingcrab #kingcrab #タラバ蟹 #タラバガニ #japanesefood #instafood #foodpic #foodporn #japanesecuisine #authenticjapanesecuisine #dinner #yum #yummy #thonglor #bangkok #sukhumvit #อาหารญี่ปุ่น #อร่ by takashi.kitahara via http://bit.ly/22TNV2d

No comments:

Post a Comment