Thursday, July 31, 2014

สินค้าหลักของร้านเป็นเนื้อปลาหมักด้วยเต้าเจี้ยวแบบซื้อกลับบ้านโดยเลือกใช้แต่วัตถุดิบชั้นเยี่ยม สามารถสั่งชุดอาหารเที่ยงกินได้ที่ชั้นสองของร้านแต่ต้องจองล่วงหน้า ร้านเป็นบ้านเก่าแบบมาชิยะตกแต่งสวยงาม เสิร์ฟเป็นไคเซกิที่นำมาด้วยสินค้าตัวขายของร้านเป็นเนื้อปลาและหมึกต่างชนิดหมักด้วยเต้าเจี้ยวที่เลือกสรรให้เข้ากัน มีโซบะเย็นและผักดองตามมาให้สมกับเป็นเมนูหน้าร้อน Advance booking is needed if you like to enjoy authentic Kyoto kaiseki at this machiya of Ichinoden. Various types of miso-pickled fish are their specialty. Selected luxurious ingredients are used for special meal, like Makurazaki bonito and Rishiri kelp just for soup! Starter is beautifully arranged and surprising in tastes.



สินค้าหลักของร้านเป็นเนื้อปลาหมักด้วยเต้าเจี้ยวแบบซื้อกลับบ้านโดยเลือกใช้แต่วัตถุดิบชั้นเยี่ยม สามารถสั่งชุดอาหารเที่ยงกินได้ที่ชั้นสองของร้านแต่ต้องจองล่วงหน้า ร้านเป็นบ้านเก่าแบบมาชิยะตกแต่งสวยงาม เสิร์ฟเป็นไคเซกิที่นำมาด้วยสินค้าตัวขายของร้านเป็นเนื้อปลาและหมึกต่างชนิดหมักด้วยเต้าเจี้ยวที่เลือกสรรให้เข้ากัน มีโซบะเย็นและผักดองตามมาให้สมกับเป็นเมนูหน้าร้อน Advance booking is needed if you like to enjoy authentic Kyoto kaiseki at this machiya of Ichinoden. Various types of miso-pickled fish are their specialty. Selected luxurious ingredients are used for special meal, like Makurazaki bonito and Rishiri kelp just for soup! Starter is beautifully arranged and surprising in tastes. by kinthailand via http://bit.ly/1uN7EiY

No comments:

Post a Comment