Wednesday, September 3, 2014

Lunch at Yakakutei (野鶴亭) in Kirishima City, Kagoshima, a good Ryokan and restaurant which contains of Kirishima Onsen and delicious Kaiseki meal. The main dish is Kagoshima beef which is the origin of all Wagyu beef in Japan. คนคาโกชิมะบอกว่าคนเลี้ยงวัวจังหวัดต่างๆทั่วญี่ปุ่นซื้อลูกวัวจากคาโกชิมะ เพื่อไปเลี้ยงต่อเป็นวัวสำหรับเนื้อประเภทต่างๆเช่น มัตสึซากะ โกเบ ฮิดะ เนื้อของคาโกชิมะจึงถือเป็นต้นกำเนิดของวากิว ทานแล้วอร่อยและนุ่มมาก ไขมันก็ไม่เยอะมากไป ยังแนะนำร้านเนื้อย่างที่ใช้เนื้อคาโกชิมะคือร้าน Ushi No Kura (牛の蔵) มีที่โตเกียวด้วย #yakakutei #kagoshima #kirishima #wagyu #ushinokura #japan #kaiseki



Lunch at Yakakutei (野鶴亭) in Kirishima City, Kagoshima, a good Ryokan and restaurant which contains of Kirishima Onsen and delicious Kaiseki meal. The main dish is Kagoshima beef which is the origin of all Wagyu beef in Japan. คนคาโกชิมะบอกว่าคนเลี้ยงวัวจังหวัดต่างๆทั่วญี่ปุ่นซื้อลูกวัวจากคาโกชิมะ เพื่อไปเลี้ยงต่อเป็นวัวสำหรับเนื้อประเภทต่างๆเช่น มัตสึซากะ โกเบ ฮิดะ เนื้อของคาโกชิมะจึงถือเป็นต้นกำเนิดของวากิว ทานแล้วอร่อยและนุ่มมาก ไขมันก็ไม่เยอะมากไป ยังแนะนำร้านเนื้อย่างที่ใช้เนื้อคาโกชิมะคือร้าน Ushi No Kura (牛の蔵) มีที่โตเกียวด้วย #yakakutei #kagoshima #kirishima #wagyu #ushinokura #japan #kaiseki by yordyings via http://bit.ly/1rmo9zc

No comments:

Post a Comment