Sunday, September 28, 2014

Umenohana ♪ kaiseki-ryori ♪ Ume-no-hana zen ♪ Oshinogi→ Conger eel in yuba-ball topped with soy starchy sauce ♪ →half cut !「梅の花」梅の花膳 の 懐石料理 ♪ おしのぎ→湯葉まんじゅう ‼︎ 中は、こんな感じ♪ #Umenohana #menu #kaiseki #Restaurant #kaisekiryori #cut #Kamata #JapaneseStyle #yuba #RisutaJapan #RisutaRestaurant #RisutaFavoriteRestaurant #Risuta #RisutaJapanIntroduction #梅の花 #蒲田店 #湯葉 #ゆば #梅の花膳 #懐石料理 #懐石 #蒲田 #りすたの1日 #りすたのレストラン #りすたのお気に入りのレストラン #りすたの日本紹介 #りすたの日本 #りすたの行った店



Umenohana ♪ kaiseki-ryori ♪ Ume-no-hana zen ♪ Oshinogi→ Conger eel in yuba-ball topped with soy starchy sauce ♪ →half cut !「梅の花」梅の花膳 の 懐石料理 ♪ おしのぎ→湯葉まんじゅう ‼︎ 中は、こんな感じ♪ #Umenohana #menu #kaiseki #Restaurant #kaisekiryori #cut #Kamata #JapaneseStyle #yuba #RisutaJapan #RisutaRestaurant #RisutaFavoriteRestaurant #Risuta #RisutaJapanIntroduction #梅の花 #蒲田店 #湯葉 #ゆば #梅の花膳 #懐石料理 #懐石 #蒲田 #りすたの1日 #りすたのレストラン #りすたのお気に入りのレストラン #りすたの日本紹介 #りすたの日本 #りすたの行った店 by i_am_risuta via http://bit.ly/1vkbtu9

No comments:

Post a Comment