JUNE - Last Month of King Crab Festival !!! มิถุนายน -เดือนสุดท้ายของเทศกาลปูยักษ์จากฮอกไกโด Come and Enjoy Umenohana's Kaiseki "Kotobuki" Course Celebrate the greatest Taraba Crab from Hokkaido 寿 : KOTOBUKI : เทศกาลแห่งการเฉลิมฉลอง 1. 嶺岡豆腐 : Mineoka Tofu 2. 蟹とアスパラの湯葉 き巻 : Kani Asparagus 3. 湯葉煮 いくら添え : Yubani and Ikura 4. 茶碗蒸し 蟹あん掛け : Steamed Egg Custard 5. 特選3種盛り *本たらば焼霜 鮪鮪とろ 生雲丹: Yakishimo Taraba Kani, Toro, Fresh Uni 6. 本たらば蟹の炭火焼き: Taraba Kani Sumibi Yaki 7. 本たらば蟹の天ぷら : Taraba Kani Tempura 8. 本たらば蟹酢: Taraba Kani su Yubamaki 9. 蟹の散らし寿司 : Kani Chirashi Sushi 10. 本たらば蟹の赤出汁 : Taraba Miso Soup Kani Sauce 11. デザート : Dessert — Please Make A Reservation 'At Least 3 Days' in advance "กรุณาโทรจองล่วงหน้าอย่างน้อย 3 วัน" Call for Reservation : 084 438 3892 電話番号(日本語 : 082-993-1193 #umenohana #umenohanath #thonglor #kingcrabfestival #kaiseki #kotobuki by umenohanath via http://bit.ly/1hI63jk
Friday, May 30, 2014
JUNE - Last Month of King Crab Festival !!! มิถุนายน -เดือนสุดท้ายของเทศกาลปูยักษ์จากฮอกไกโด Come and Enjoy Umenohana's Kaiseki "Kotobuki" Course Celebrate the greatest Taraba Crab from Hokkaido 寿 : KOTOBUKI : เทศกาลแห่งการเฉลิมฉลอง 1. 嶺岡豆腐 : Mineoka Tofu 2. 蟹とアスパラの湯葉 き巻 : Kani Asparagus 3. 湯葉煮 いくら添え : Yubani and Ikura 4. 茶碗蒸し 蟹あん掛け : Steamed Egg Custard 5. 特選3種盛り *本たらば焼霜 鮪鮪とろ 生雲丹: Yakishimo Taraba Kani, Toro, Fresh Uni 6. 本たらば蟹の炭火焼き: Taraba Kani Sumibi Yaki 7. 本たらば蟹の天ぷら : Taraba Kani Tempura 8. 本たらば蟹酢: Taraba Kani su Yubamaki 9. 蟹の散らし寿司 : Kani Chirashi Sushi 10. 本たらば蟹の赤出汁 : Taraba Miso Soup Kani Sauce 11. デザート : Dessert — Please Make A Reservation 'At Least 3 Days' in advance "กรุณาโทรจองล่วงหน้าอย่างน้อย 3 วัน" Call for Reservation : 084 438 3892 電話番号(日本語 : 082-993-1193 #umenohana #umenohanath #thonglor #kingcrabfestival #kaiseki #kotobuki
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment