Tuesday, April 1, 2014

King Crab Festival Kaiseki " Kotobuki " Course Now Available เริ่มแล้ววันนี้ เมนูไคเซกิพิเศษฉลองเทศกาล ปูทะระบะ ในคอร์สประกอบด้วย Mineoka Tofu, Kani Asparagus Yubamaki Yubani and Ikura, Steamed Egg Custard Kani Sauce Yakishimo Taraba Kani, Toro, Fresh Uni Taraba Kani Sumibi Yaki, Taraba Kani Tempura Taraba Kani Su, Kani Chirashi Sushi Taraba Miso Soup and Dessert -------------------------- Please Make A Reservation 'At Least 3 Days' in advance "กรุณาโทรจองล่วงหน้าอย่างน้อย 3 วัน" Call for Reservation : 084 438 3892 電話番号(日本語 : 082-993-1193 #umenohana #umenohanath #kaiseki #food#japanesefood #crab#thonglor



King Crab Festival Kaiseki " Kotobuki " Course Now Available เริ่มแล้ววันนี้ เมนูไคเซกิพิเศษฉลองเทศกาล ปูทะระบะ ในคอร์สประกอบด้วย Mineoka Tofu, Kani Asparagus Yubamaki Yubani and Ikura, Steamed Egg Custard Kani Sauce Yakishimo Taraba Kani, Toro, Fresh Uni Taraba Kani Sumibi Yaki, Taraba Kani Tempura Taraba Kani Su, Kani Chirashi Sushi Taraba Miso Soup and Dessert -------------------------- Please Make A Reservation 'At Least 3 Days' in advance "กรุณาโทรจองล่วงหน้าอย่างน้อย 3 วัน" Call for Reservation : 084 438 3892 電話番号(日本語 : 082-993-1193 #umenohana #umenohanath #kaiseki #food#japanesefood #crab#thonglor by umenohanath via http://bit.ly/1jTsFUj

No comments:

Post a Comment