Monday, January 26, 2015

#凌ぎ #鮨 #鰤 に #醤油 の #ジュレ #和牛 に 醤油 #フォーム #独活 #カステラ玉子 #もろ味噌 Chef's selection of #sushi : #buri topped w/ #soysauce gelée ; Wagyu topped w/ #soy sauce #foam ; #udo ; #egg #kasutera ; #moromiso #KAISEKI #HKfood #Instamood



#凌ぎ #鮨 #鰤 に #醤油 の #ジュレ #和牛 に 醤油 #フォーム #独活 #カステラ玉子 #もろ味噌 Chef's selection of #sushi : #buri topped w/ #soysauce gelée ; Wagyu topped w/ #soy sauce #foam ; #udo ; #egg #kasutera ; #moromiso #KAISEKI #HKfood #Instamood by johannesp via http://bit.ly/1Lbzxad

No comments:

Post a Comment